Meer resultaten voor motor chiptuning

motor chiptuning
 
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Tuning van ongeblazen motoren. Bij motoren zonder turbo is de winst na chiptuning meestal gering enkele procenten en daarom wordt het niet vaak uitgevoerd. Fabrikanten doen het zelf ook. Vanwege marketingredenen wordt binnen een model auto steeds vaker dezelfde motor met verschillende vermogens geleverd en is alleen het motormanagement anders.
car service raamsdonksveer
Chiptuning Benzine Bullpower.
Zo ontwikkelt deze motor bij 3000 omw/min exact 50 pk aan vermogen. Getuned: 56 pk aan vermogen bij 3000 toeren of 50 pk bij 2600 omw/min. Tenslotte nog een opmerking over het draaimoment. Deze Fiat-motor krijgt 17 Nm 166 kgm meer en dat is equivalent aan 26 Nm winst bij een turbodieselmotortuning. En verplaatst u maar eens een gewicht van 166 kg over de afstand van 1 meter. Die arbeid die u daarvoor moet verrichten heeft de 1.4 nu extra in huis na de tuning. Overigens rijdt deze Fiat voortaan met de souplesse van de 1.6 liter benzinemotor. Hetzelfde geldt voor een getunede 1.6 liter benzinemotor; die haalt het niveau van de 1.8 liter standaardmotor. Wie zegt op internet dat tuning van benzinemotoren zonder turbo niet interessant is? Kijk in onze Chiptuning database voor meer informatie.
miele stofzuiger
Chiptuning op maat ATM-Chiptuning.
Hierdoor kan een basis tuning niet meer voldoen om de maximale prestatiewinst te behalen en zullen wij dit via de software moeten aanpassen chiptuning op maat om de motor zo optimaal mogelijk af te stellen. Het voordeel hiervan is dat u een zo goed als perfect afgestelde motor krijgt met het behoud van een zo lang mogelijke levensduur.
Mediamarkt
Chiptuning overzicht van ecu tuning en motormanagement tuning mogelijkheden.
Er wordt geen extern kastje geplaatst maar echte chiptuning toegepast. Chiptuning uitsluitend door middel van softwarematige optimalisatie. Alle parameters worden opnieuw ingesteld, maar dan meer ideaal, op elkaar af. Er word dus met chiptuning een goede balans gevonden in het prestatie verloop van de motor op een gecontroleerde manier.
stropdassen
Wat is chiptuning? Squadra Tuning.
Squadra Tuning on tour. U bent hier: Home / Techniek / Wat is chiptuning? Wat is chiptuning? Alle moderne verbrandingsmotoren worden bestuurd door een elektronische regeleenheid. Deze regeleenheid bevat een digitaal geheugen chip met programmaregels en numerieke tabellen, welke alle functies van de motor besturen en controleren.
Chiptuning.
Chiptuning Wat is chiptuning? Haal meer uit je auto met chiptuning. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, maar ook aanverwante merken zoals Porsche en KTM. Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en efficiënter laten werken.
Chiptuning ZIPtuning voordelen en nadelen oudere auto.
In dit artikel wordt verder ingegaan op de nokkenas. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de vorm van een nokkenas het koppel en vermogen van een motor beïnvloed. Dit naar aanleiding van het feit dat Squadra Tuning naast chiptuning nu ook.
Nederlandse helden geven uitleg over chiptuning Autoblog.nl.
Ziptuning werkt oa samen met de Overheid en de Universiteit van Twente aan nieuwe producten, ook hebben ze reeds 2 Parijs Dakar vrachtautos getuned. Autoblog: Laten we met de deur in huis vallen, is chiptuning slecht voor je motor of niet?

Contacteer ons