Meer resultaten voor obd chiptuning

obd chiptuning
 
de Multichip Doe-het-zelf Chiptuning alternatief met behoud garantie.
Motor software blijft intact. Traditionele chiptuning past de software aan. Onze oplossing is een extra chip die u aansluit op de standaard OBD II aansluiting. Wanneer u de chip simpel loskoppelt, is de auto weer in de originele staat. Uitleg in 15, minuut video.
hidemyass
Vind obd tuning op Marktplaats.nl.
Chiptuning f-series nu direct via obd poort actie van 399, nu voor 24999, chiptuning op maat stage 1 150, normaal 399, onzichtbaar voor de dealer voor alle auto merken dpf/roetfilter uitschakelen / verwijderen 150, egr uitschakelen 75, icm tuning dsg.
makelaars nijmegen
OBD tuning door ATM Chiptuning ATM-Chiptuning.
Daarom is het mogelijk om via ODB tuning de veiligheidsmarges te optimaliseren, zonder dat de levensduur van de motor eronder lijdt. Geïnteresseerd geraakt in OBD tuning door ATM Chiptuning? Wilt u meer informatie over OBD tuning en andere diensten van ATM Chiptuning?
GWO
OBD-Tuning Auto Reparatie, Optimalisatie Tuning.
Door het optimaliseren van het motor management systeem via chip tuning kunnen wij de prestaties van uw motor tot 30 procenten verbeteren! Dit geeft u als bestuurder net dat beetje extra zekerheid op de weg Wij maken gebruik van drie tuning methodes: Chip tuning, dit wordt voornamelijk toegepast op autos die zijn gebouwd voor 1999. OBD tuning, dit is een methode voor de wat jongere autos met bouwjaar tussen 1999 en 2003.
concurrentiebeding
Wat is OBD chiptuning? GO-Eco Chiptuning.
OBD tuning oftewel OBD chiptuning is het verbeteren van de motormanagement software van de auto via de OBD poort. De OBD poort vindt u onder het dashboard en kan voor chiptuning worden gebruikt omdat dit een rechtstreekse verbinding met de ECU van de auto vormt.
Chiptuning en OBD tuning, wel of niet goed? Auto en Vervoer: Auto.
Het verschil tussen chip en OBD tuning is vrij makkelijk te onderscheiden. Met chiptuning komt er een soldeerbout aan te pas, en een chip die voorgeprogrammeerd is. Met OBD tuning, verfijn je de prestaties door middel van een computer en een storingsdiagnose stekker.
ERVARINGEN OBD-Tuning.
Ik heb een BMW e92 320d coupe en heb deze laten chiptunen en de roetfilter laten vervangen door een downpipe en de EGR dicht laten zetten. De downpipe die ik zelf meegenomen had was niet helemaal pasklaar en werd door OBD nog even aangepast wat een service toppie. Daarna het gedeelte qua chiptuning 177pk 380nm en na chiptuning 217pk 448nm.
Tuning Box PRO Experience the art of performance.
Wat is de Tuning-Box Pro? De Tuning-Box pro is een OBDII digitale tuningchip-box, een apparaat dat blijvend is aangesloten op de OBD II uitgang van uw auto en zo de prestaties van de auto verbetert. Als dit handige apparaat is aangesloten, ontvangt de chiptuning box dezelfde informatie als de computer van de auto krijgt.

Contacteer ons