Meer resultaten voor chip tunen

chip tunen
 
Chiptuning Tunex Automotive BV.
Chiptuning per merk. 4x4 Dyno testbank. Als gespecialiseerd bedrijf in tuning ligt ons hart niet zozeer bij optische veranderingen van auto's' maar bij het tunen verhogen van het vermogen van de motor door middel van zowel softwarematige aanpassingen chiptuning als mechanische aanpassingen.
LED Lampen
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Het vermogen stijgt van 150 pk naar 193 pk. Het uitlezen en weer terugplaatsen van de aangepaste software op de ECU gebeurt vaak door de chip te flashen via de OBD-interface. OBD-interface Seat Leon Mk2. Het voordeel van tunen via de OBD-interface is dat er niets gedemonteerd hoeft te worden.
autorijlessen
Chiptuning ZIPtuning voordelen en nadelen oudere auto.
Kortom, een goed merkbare winst voor de berijder die z'n' auto goed kent. Het maken van een dergelijke chip wordt als het moeilijkste gezien. In tegenstelling tot het maken van turbo chips. Tunen van turbobenzine motoren.: Turbobenzine auto's' vragen een hele andere manier van tunen.
Chiptuning Op Maat TÜV, Garantie Testbank.
Chip Tuning BMW 520d EDE vs 525d. Meer dan 5.000 euro voordeel op een BMW 525d! Chiptuning BMW 730d. De kracht van de BMW 730d is door variabele geometrie over het gehele toerenbereik beschikbaar. BMW Tuning Beschikbaar. Nieuwe BMW tunen?
Wij verzorgen de chiptuning, powertuning of eco tuning, van uw personen of bedrijfs-auto. U krijgt geen spijt van het chiptunen, dieseltuning of het chippen van uw benzine-auto, door Chipmeister Neder
Gespecialiseerd in Chiptuning Audi, Chiptuning BMW, Chiptuning Mercedes, Chiptuning Seat, Chiptuning Skoda, Chiptuning VW Volkswagen en Chiptuning Volvo. Andere merken met een Europees motormanagement ook geen probleem! Chiptuning van uw Camper levert u extra trekkracht en dus een vlottere acceleratie op.
de Multichip Doe-het-zelf Chiptuning alternatief met behoud garantie.
Onze oplossing is een extra chip die u aansluit op de standaard OBD II aansluiting. Wanneer u de chip simpel loskoppelt, is de auto weer in de originele staat. Uitleg in 15, minuut video. Ontdek ook de verborgen krachten van uw auto.
Veelgestelde vragen over chip tuning Welts Cars Electronics Waalwijk.
Dit kan gebeuren bij Rica Engineering of bij uw eigen dealer. Bij oudere modellen zal soms de chip verwijderd moeten worden en na aanpassing terug gesoldeerd worden. Hiervoor dient u wel bij één van de Rica Engineering vestigingen langs te komen.
Volvo Chiptuning Larry Peters Maartensdijk Home.
Op deze pagina willen wij u graag onze diensten laten zien. Op het industrie terrein van Maartensdijk vindt u ons bedrijf. Onze moderne werkplaats is speciaal ingericht voor onderhoud en reparatie van Volvo-automobielen vanaf 1960. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Rica.

Contacteer ons