Op zoek naar chip tunen?

chip tunen
 
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Het vermogen is gestegen van 150 pk naar 193 pk en het koppel bedraagt nu 433 Nm in plaats van 305 Nm. Het uitlezen en weer terugplaatsen van de aangepaste software op de ECU gebeurt vaak door de chip te flashen via de OBD-interface, de interface die door automonteurs gebruikt wordt om storingen aan de auto uit te lezen. OBD-interface Seat Leon Mk2. Het voordeel van tunen via de OBD-interface is dat er niets gedemonteerd hoeft te worden.
Sleutelmaker
Auto-Chippen.
Goede uitleg over wat ze doen en waarom ze dingen ook vooral niet doen. Om even nog met wat cijfers te gooien van 107pk en 280nm naar 137pk en 350nm. Vandaag mijn VW passat 2.0 TDI 170 pk laten chip tunen bij Auto-chippen.
tafelzeil
JDEngineering.
JDEngineering is gespecialiseerd in het tunen van VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche. Wij hebben veel ervaring met custom chiptuning, hierbij passen wij de software uniek aan op de motor, dus geen universele software. Deze Superflow 4WD-rollenbank hebben wij voor speciale en op maat tuning en uiteraard voor de software ontwikkeling van onze tuningsstages. Een losse rollenbank-uitdraai kost per meting 160, incl BTW meerprijs bij tuning 120, incl btw. Uw auto wordt dan door een van onze medewerkers op het vermogen getest waarna u precies kunt zien hoe hoog het vermogen van uw auto is. Uiteraard ontvangt u na afloop een uitdraai van de door de bank gemeten waarden. Werkplaats JDEngineering voorzien van moderne bruggen, waarbij ook extreem lage wagens op de brug geplaatst kunnen worden. Geen universele chip, wij passen de software aan op uw motor.
mkb brandstof
Wij verzorgen de chiptuning, powertuning of eco tuning, van uw personen of bedrijfs-auto. U krijgt geen spijt van het chiptunen, dieseltuning of het chippen van uw benzine-auto, door Chipmeister Neder
Gespecialiseerd in Chiptuning Audi, Chiptuning BMW, Chiptuning Mercedes, Chiptuning Seat, Chiptuning Skoda, Chiptuning VW Volkswagen en Chiptuning Volvo. Andere merken met een Europees motormanagement ook geen probleem! Chiptuning van uw Camper levert u extra trekkracht en dus een vlottere acceleratie op.
Chiptuning Op Maat TÜV, Garantie Testbank.
Chip Tuning BMW 520d EDE vs 525d. Meer dan 5.000 euro voordeel op een BMW 525d! Chiptuning BMW 730d. De kracht van de BMW 730d is door variabele geometrie over het gehele toerenbereik beschikbaar. BMW Tuning Beschikbaar. Nieuwe BMW tunen?
Chiptunen van je auto, wat is het en hoe werkt het? Auto en Vervoer: Auto.
Auto tunen hoe en wat Na het kopen van je eventuele droomauto, wil je hem miasschien wat gaan opleuken, ook wel optisch tunen genoemd. Betalen met de smartphone Al jaren kan je in Afrika met je mobieltje de huur of een rondje in café betalen.
Chiptuning van Datatechnic, dat is auto chiptunen met behoud van fabrieksgarantie!
Chiptuning voor de Volkswagen T-Roc. Datatechnic chiptuning is er als één van de eerste chiptuners in geslaagd de nieuwe Volkswagen T-Roc motoren te tunen. De tendens in autoland zijn de nieuwe TSI motoren die o.a. bij VW, Volkswagen en Audi toegepast worden.
ATM-Chiptuning Chiptuning van uw benzine en/of diesel auto vanaf 299.,
Met trots delen wij u mede dat wij zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Baarnschedijk te Baarn. Chiptuning Volvo 1.6 D2 motor nu beschikbaar bij ATM! Toegevoegd op: 19-07-2017. Vanaf heden is het mogelijk om de 1.6 D2 motor van Volvo te tunen.

Contacteer ons