Resultaten voor motor tuning

motor tuning
 
Chiptuning op maat ATM-Chiptuning.
Hierdoor kan een basis tuning niet meer voldoen om de maximale prestatiewinst te behalen en zullen wij dit via de software moeten aanpassen chiptuning op maat om de motor zo optimaal mogelijk af te stellen. Het voordeel hiervan is dat u een zo goed als perfect afgestelde motor krijgt met het behoud van een zo lang mogelijke levensduur.
tuning
JDEngineering.
Wij hebben veel ervaring met custom chiptuning, hierbij passen wij de software uniek aan op de motor, dus geen universele software. Deze Superflow 4WD-rollenbank hebben wij voor speciale en op maat tuning en uiteraard voor de software ontwikkeling van onze tuningsstages.
tuning
Auto motor tuning 67 tips voor extra motorvermogen!
Interkoelers Interkoeler informatie, overzicht van interkoelers voor auto's.' Poelie Krukas poelie lichtere poelies zorgen voor betere motor repons. Luchtfilters Sportluchtfilters overzicht van open luchtfilters en powerfilters. Motor tuning Auto motor tuning uitgebreide informatie over alle motortuning aspecten. Motorvervuiling Motorvervuiling voorkomen en verbeter de prestaties van je automotor.
tuning
Chiptuning softwarematige optimalisatie Chipmeister chiptunen, autotunen, chiptuning, motortuning voor meer motorvermogen, zuiniger rijden autotuning, diesel tuning, tdi tuning, auto tuning, zuiniger
Bij een slecht uitgevoerde tuning kan het zijn dat b.v. het roetfilter of de turbolader het begeven, ook soms pas na tienduizenden kilometers. Wij willen dat voorkomen. Wij stemmen alle parameters opnieuw, maar dan meer ideaal, op elkaar af. Er wordt dus met onze chiptuning een betere balans gevonden in het prestatieverloop van de motor op een gecontroleerde manier.
oostende
de Multichip Doe-het-zelf Chiptuning alternatief met behoud garantie.
Motor software blijft intact. Traditionele chiptuning past de software aan. Onze oplossing is een extra chip die u aansluit op de standaard OBD II aansluiting. Wanneer u de chip simpel loskoppelt, is de auto weer in de originele staat. Uitleg in 15, minuut video.
tuning
Motortuning en koppel.
Onze ervaring leert dat als we deze waardes aanpassen de motor nauwelijks beter presteert, maar wel meer verbruikt en vervuilt.Nog veel belangrijker zien we dat berekeningen niet meer kloppen, zodat er na verloop van tijd problemen onstaan met bijvoorbeeld het regenereren van het roetfilter, en dat door zelfaanpassing de eventuele winst na verloop van tijd weer verdwijnt. Ook kloppen de waardes van de Trip-computer niet meer, aangezien de werkelijk gebruikte waardes anders zijn dan de waardes waarmee de computer denkt te werken.Hier komt ook een deel van de gedachte vandaan, dat een auto na tuning zuiniger zou zijn, de tripcomputer denkt dat er b.v.
Motortuning.
Wat iedereen die chip tuning overweegt moet weten, is dat de originele chip deel uitmaakt van een zorgvuldig op elkaar afgestemd programma van eisen met ruime marges ten aanzien van prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid en levensduur. En niet in de laatste plaats van brandstofverbruik en CO2-emissie.
Wat u moet weten over de tuning van uw camper. Squadra Tuning.
Soms net niet goed waardoor er bepaalde onderdelen in de camper mee resoneren. Een ander onderdeel van onze tuning is de bescherming van de motor tegen overbelasting wanneer de motortemperatuur nog te laag of juist te hoog is. Doorgaans stellen wij het zo in dat de motor tot 40 graden motortemperatuur zn standaard koppel en vermogen levert.

Contacteer ons