Resultaten voor obd tuning

obd tuning
 
Chiptuning OBD-Tuning SEAT VAG DGM TUNING.
Een groot aantal van deze modellen zijn niet meer OBD te tunen. DGM heeft echter een oplossing in de vorm van een aparte externe ECU. Deze wordt per model / motortype ontwikkeld en voorzien van DGM software. Resultaat, meer vermogen zonder toename van het verbruik en een verhoogde trekkracht bij lage toeren. Er zijn enkele nieuwe VAG computers welke zo sterk beveiligd zijn dat er geen OBD-/Chiptuning mogelijk is, of als u een auto binnen fabrieksgarantie heeft waarbij tuning niet geaccepteerd wordt en zorgt voor verval van motorgarantie.
zwembad raamsdonksveer
OBD tuning door ATM Chiptuning ATM-Chiptuning.
Daarom is het mogelijk om via ODB tuning de veiligheidsmarges te optimaliseren, zonder dat de levensduur van de motor eronder lijdt. Geïnteresseerd geraakt in OBD tuning door ATM Chiptuning? Wilt u meer informatie over OBD tuning en andere diensten van ATM Chiptuning?
rijschool alkmaar
Chiptuning en OBD tuning, wel of niet goed? Auto en Vervoer: Auto.
Met OBD tuning, verfijn je de prestaties door middel van een computer en een storingsdiagnose stekker. OBD tuning is veel eenvoudiger voor de chiptuner het blijft een vakterm. Verlengen chip en OBD tuning de levensduur van je motor wel of niet?
iso 27002
de Multichip Doe-het-zelf Chiptuning alternatief met behoud garantie.
De Multichip doet dit niet en heeft geen invloed op je garantie. Geschikt voor auto's' vanaf 2000. Iedere auto na 2000 geproduceerd heeft een OBD II aansluiting en kan gechipt. Rij net als altijd en het verbruik gaat naar beneden.
aibnb
Tuning tools.
Terug van weggeweest, onze MOT Pro: De alleskunner voor slechts 599, https//t.co/vGtwelWUcd.: 387 days ago. Bestel en betaalinformatie. Aston Martinlaan 72. 3261 NB OUD-BEIJERLAND. Afhalen op afspraak. OBD Partner Uw specialist voor OBD diagnose apparatuur 2014. Website maakt gebruik van cookies.
tuning
JDEngineering OBD Tuning MQB TSI TDI modellen beschikbaar!
De nieuwe 1.6 TDI 105 110pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning 150pk 330Nm. De nieuwe 2.0 TDI 150pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning 190pk 410Nm. De nieuwe 2.0 TDI 184pk motoren gaan met onze stage 1 obd tuning naar 225pk 460Nm.
Tuning CarXpert Zuur Zuidwolde.
via CarXpert Zuur Zuidwolde. CarXpert Zuur Zuidwolde heeft veel diverse specialismen in huis. OBD Tuning is er ook één van. Capaciteit verhogen van een motor. OBD staat voor On-Board-Diagnostics, waarbij gegevens worden uitgelezen vanaf de board computer van een auto.
Oldenijens Autobedrijf.
OBD-Tuning is een initiatief van Autobedrijf Oldenijens uit Sint Jansklooster die al meer dan 35 jaar automotive kennis bezit. OBD-Tuning gespecialiseerd zich in elektronische autodiagnose, waarvan tuning chiptuning een onderdeel is. Wij gebruiken moderne elektronische gereedschappen voor het beheren en onderhouden van het motor management systeem op personenautos, bedrijfsautos en raceautos.

Contacteer ons