Op zoek naar obd tuning?

obd tuning
 
de Multichip Doe-het-zelf Chiptuning alternatief met behoud garantie.
Motor software blijft intact. Traditionele chiptuning past de software aan. Onze oplossing is een extra chip die u aansluit op de standaard OBD II aansluiting. Wanneer u de chip simpel loskoppelt, is de auto weer in de originele staat. Uitleg in 15, minuut video.
obd
OBD tuning door ATM Chiptuning ATM-Chiptuning.
Home OBD tuning. OBD tuning door ATM Chiptuning. OBD tuning staat garant voor het verfijnen van de motor in uw auto. Bij OBD tuning worden de originele data, die door de fabrikant van de auto nauwkeurig zijn bepaald, uit de ECU gelezen, aangepast en weer veilig teruggezet.
nogepa 0.5
Chiptuning en OBD tuning, wel of niet goed? Auto en Vervoer: Auto.
Met OBD tuning, verfijn je de prestaties door middel van een computer en een storingsdiagnose stekker. OBD tuning is veel eenvoudiger voor de chiptuner het blijft een vakterm. Verlengen chip en OBD tuning de levensduur van je motor wel of niet?
ip
Chiptuning of OBD-Tuning.
Wanneer dat gebeurt, kunnen garages en werkplaatsen de foutcodes niet meer lezen en kunnen reparaties bijgevolg niet langer optimaal uitgevoerd worden. De tuning kan achteraf niet zelf afgesteld worden, maar moet door een bezoek bij de tuner ter plaatse aangepast worden.
concurrentiebeding
OBD-Tuning Auto Reparatie, Optimalisatie Tuning.
Door het optimaliseren van het motor management systeem via chip tuning kunnen wij de prestaties van uw motor tot 30 procenten verbeteren! Dit geeft u als bestuurder net dat beetje extra zekerheid op de weg Wij maken gebruik van drie tuning methodes: Chip tuning, dit wordt voornamelijk toegepast op autos die zijn gebouwd voor 1999. OBD tuning, dit is een methode voor de wat jongere autos met bouwjaar tussen 1999 en 2003.
OBD-tuning Vtune Chiptuning.
Chiptuning Nissan Micra 0.9 I-GT 90pk Chiptuning Mazda CX5 SkyAtiv-G Chiptuning 1.2TDI 75pk via OBD Chiptuning Volvo D2 120pk, D3 150pk en D4 190pk Chiptuning VW Transporter T6 Euro 5 en 6. Camper Fiat Multi-Jet 115, 130 en 150 Chiptuning Kia Sportage 1.6GDI 135pk. OBD tuning; Het proces en de voordelen.
Tuning Box PRO Experience the art of performance.
Onze OBD Tuning boxen overschrijden de eisen van de fabrikant niet en werken alleen binnen de tolerantie van de motor. Door deze criteria toe te passen wordt er voorkomen dat onze chip box schade aan de motor of aan haar componenten toebrengt.
TUNING OBD-Tuning.
Omdat de fabrikant niet voor elke lokale markt een aparte ECU ontwikkeld voor elk type auto, zijn er zeer ruime toleranties, zodat elk type motor goed functioneert onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Door chiptuning worden een hoger koppel en hoger vermogen gerealiseerd.

Contacteer ons